Акция «Новогодние праздники с Flagman».

6 декабря 2017

Акция «Новогодние праздники с Flagman».

Дорогі друзі!

Готуймося до Новорічних свят разом з Flagman! На вас чекають багато цікавих пропозицій зі знижками до 50%*! Також ви можете отримати гарантований подарунок та взяти участь у розіграші сертифікатів на 1000 грн! Акція діє з 07.12 до 31.12.17 р.


Умови акції:
* Знижка на всі інші товари – до 25%. Знижка не додається до знижок за іншими акціями, а також до знижок за дисконтною програмою. Не розповсюджується на товари з обмеженою знижкою, спецпропозиції, а також на подарункові сертифікати.
** Отримуй подарунок при покупці одним чеком двох будь-яких товарів з акційної брошури, які мають позначку подарункової корзинки!
*** Бери участь у розіграші трьох сертифікатів номіналом 1000 грн при покупці товару на суму 1000 грн і більше одним чеком у будь-якому магазині мережі риболовних супермаркетів Flagman, заповни анкету і залиш її в лотерейному боксі. Розіграш проводиться у торговому приміщенні магазину представником компанії Flagman, який визначає три анкети шляхом випадкового вибору. Обов’язковою умовою отримання подарункового сертифіката є фізична присутність учасника під час проведення розіграшу в тому магазині, де він залишив анкету. Якщо учасник відсутній, він позбавляється права отримання сертифіката, і представник компанії проводить повторний вибір. Розіграш відбудеться 21.01.2018 року в 14:00 одночасно в усіх магазинах мережі риболовних супермаркетів Flagman.
Отриманням призу/подарунку слід вважати його придбання за 1 грн. Розіграш сертифікатів в інтернет-магазині відбудеться 22.01.2017р за допомогою ресурсу random.org. Результати розіграшу будуть викладені в соцмережах та на сайті.