Акція! 20%* для тих, хто підписався на flagman.kiev.ua у Viber і/або Telegram.

17 мая 2019

610.jpg
Акція 20% на все* для тих, хто підписався на flagman.kiev.ua у Viber і/або Telegram.
Акція діє тільки в інтернет-магазині Flagman з 20.05 до 26.05.19 р.

Умови акції:
Для отримання 20%* знижки необхідно виконати кілька простих умов:
- потрібно підписатися на flagman.kiev.ua у Viber і/або Telegram;
- якщо Ви підписані на нашу спільноту у Viber, після оформлення заказу надішліть повідомлення адміністратору Flagman із номером Вашого замовлення, щоб отримати на нього знижку 20%*;
- якщо Ви підписані на канал у Telegram, Вам необхідно під час оформлення замовлення зазначити у коментарі, як Ви підписані у Telegram, тоді менеджер надасть знижку 20%* на Ваше замовлення.

Як підписатися на спільноту у Viber?

Для того, щоб долучитися до спільноти flagman.kiev.ua у Viber, Вам необхідно на смартфоні перейти за посиланням https://invite.viber.com/ або зісканувати QR-код*


і натиснути “Почати”.

Як написати адміністратору спільноти Viber?

Перейдіть у спільноту Flagman.kiev.ua. Натисніть на назві Flagman.kiev.ua. У розділі “Учасники” натисніть на контакт “Flagman”. Оберіть “Написати Flagman”. Зазначте номер замовлення і надішліть повідомлення.

Як підписатися на канал Telegram?
1-й спосіб. Перейдіть на смартфоні за посиланням https://t.me/flagmanshop. У Вашому месенджері Telegram відкриється канал Flagman.kiev.ua. Натисніть “Приєднатися”.
2-й спосіб. Запустіть месенджер Telegram. У розділі “Чати” у полі пошуку введіть Flagman.kiev.ua або @flagmanshop. Перейдіть на знайдений канал і натисніть “Приєднатися”.

Акція діє тільки в інтернет-магазині Flagman з 20.05 до 26.05.19 р.
* Знижка не додається до знижок за іншими акціями, до знижок за дисконтною картою, не поширюється на товари з обмеженою знижкою, спеціальні пропозиції, а також на подарункові сертифікати.