Який обрати шнур для фідера?

30 апреля 2024

Який обрати шнур для фідера? Це питання ніколи не втрачає своєї актуальності. Наразі існує така кількість варіантів що в усьому цьому різномаїтті легко можна заплутатись. Ця стаття допоможе Вам не схибити й зробити правильний вибір.

Передусім варто визначитись зі спектром завдань, які вам потрібно задовольнити. Мова йде про:
1. Кількість ваших рибалок в році;
2. Складність умов використання;
3. Очікувані результати.

Почнемо з першого пункту. Цей параметр обов’язково слід враховувати під час вибору, адже якщо ви рибалите досить рідко, то й купівля жилки топового сегменту далеко не для всіх є виправданим рішенням. (таке формулювання дещо зміщує акцент і в той же час не ображає останніх)

Умови використання також неодмінно впливають на вибір. Шнур для лову дрібної риби на малих водних об’єктах й для лову ляща на великих дистанціях повинен відрізнятись своїми характеристиками. Ось чому жилки Flagman мають чітку градацію за своїми призначеннями відповідно до потреб та умов використання.

Уявімо собі наступну ситуацію, - вам потрібен досить витривалий та максимально бюджетний сучасний шнур для власного користування, або в якості жилки намотаної на так званий гостьовий комплект. Саме для цього і був створений Flagman Force Rank Feeder Braid Х4 Grass Camo. Але нехай його низька вартість не створює у вас ілюзію сумнівної якості! Це PE-шнур нового покоління, виготовлений за гібридною технологією чотирижильного плетіння. Має високу абразивостійкість, здатний гідно протистояти камінню та гострим мушлям молюсків. Спеціальне покриття поверхні шнура робить його досить гладеньким, що дає змогу збільшити дальність і точність закидань.

«Force Rank» - це не лише шнури. Це величезна серія з вудок, фідерів, та моножилок, покликана задовольнити вищезгадані вимоги.

Відчуваєте що хочете отримувати більших вражень? Тоді радимо ознайомитись з Flagman S-River PE Braid Hybrid F4. Цей шнур було спеціально адаптовано для фідерної ловлі й виготовлено в забарвленні Moss Green, що допомагає йому добре зливатися з будь-яким ґрунтом і кольором води та залишатися непомітним для риби. Випускається в широкому спектрі діаметрів і найбільш зручних розмотуваннях. Окрім того, є два варіанти розмотування, - це 150 та 300 метрів. Хочете аби ваш комплект був не тільки технологічним, а й гармонічним? В такому випадку радимо звернути увагу на широченну лінійку фідерних вудлищ та котушок цієї серії.

Якщо ж вам конче необхідна еталонна абразивостійкість та міцність то Flagman Squadron Flow Feeder Braid X4 Fluo Green саме для вас. Секрет такої витривалості полягає в його технологічності. Дві його жили виготовлено з високомолекулярного поліетилену, а ще дві – з поліестеру. Щільна структура плетіння, мінімальна пам'ять і практично нульова розтяжність. Ще однією унікальною фішкою цієї жилки є її колір. У виробництві застосовано нову технологію фарбування волокон, за якої шнур не втрачає колір упродовж усього терміну служби. Його яскравий флюоресцентно-зелений колір значно полегшує візуальний контакт під час рибалок в умовах недостатньої видимості та поганого освітлення.

Однак «Squadron» це не лише шнури. В цю серію також входять високоякісні вудлища для різних умов та потреб, великий вибір технологічних фідерів та котушок і ще багато іншого.

Потребуєте наддалекого закиду й разом з тим надійності? В такому разі радимо звернути увагу на Flagman Cast Master Long Distance Feeder X8 150м. Спеціальне покриття поверхні шнура і 8-жильне плетіння роблять його надзвичайно гладеньким і округлим у перетині, що дає змогу робити точні й наддалекі закидання. З цим шнуром ви зможете досягнути принципово нових вражень від рибалки. Цей шнур також входить в цілу серію під назвою «Cast Master», яка також нараховує величезну кількість риболовного спорядження. Від монофільних жилок та махових вудлищ, до надпотужних фідерів та силових котушок.

І нарешті ми дійшли до фідеристів, які завжди воліють отримувати максимальний результат. Звісно що мова йде про Flagman Legend Feeder Braid X8 Dark Grey. Висока щільність плетіння та мінімальну розтяжність суттєво підвищує чутливість снасті. Цей шнур адаптовано для фідерної ловлі та виготовлено в забарвленні Dark Grey, що допомагає йому чудово зливатися практично з будь-яким ґрунтом і кольором води, залишаючись непомітним для риби. Шнури серії Flagman Legend Feeder Braid X8 створені для широкого кола риболовів, мають чудові показники міцності, довговічності та найкраще у своєму сегменті співвідношення ціна/якість. Виробляються в розмотуванні 150 м і найбільш популярних діаметрах.

І як ви вже здогадались серія «Legend» не обмежується лише шнурами. Ви маєте змогу створити власний унікальний стиль, об’єднавши вудлище, шнур та котушку, об’єднаними єдиним духом естетизму, технологічності та філософії.

Безмежно раді були допомогти! Обирайте з розумом разом з Flagman!

Товары из обзора