Акція "Туристичний та модний Big sale!"!

13 августа 2023

У мережі магазинів Flagman та інтернет-магазині – свято для поціновувачів туристичних товарів та екіпірування для активного відпочинку. 

З 14 до 20 серпня на вас чекають знижки до 50% на фірмові речі торгових марок: Flagman, Carp Pro, Veduta, Fahrenheit, Jose Amorales, Coqui, Finntrail та Forrest.

Не пропустіть, завітайте у Flagman! На вас чекає ще й розіграш цінних призів!

* У період дії акції «Big sale: Одяг. Туризм.» – з 14 до 20 серпня 2023 року – в усіх магазинах мережі Flagman та в інтернет-магазині flagman.kiev.ua покупці мають право отримати знижку до 50% на акційні товари торгових марок Fahrenheit, Flagman, Carp Pro, Veduta, Jose Amorales, Coqui, Finntrail та Forrest. Знижка не додається до знижок за іншими акціями та не поширюється на товари з обмеженою знижкою, спецпропозиції та подарункові сертифікати. Кількість і перелік акційних товарів обмежено. У разі, якщо акційний товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції, чи на нього встановлено окрему знижку, то такі знижки не сумуються.** Протягом дії акції відбудеться розіграш цінних призів серед тих, хто придбає товар на суму від 1000 грн.