Фідерні термінальні снасті

28 декабря 2022

Шановні риболови! Ми раді представити вам нову серію фідерних термінальних снастей, які дозволять вам без проблем формувати різні монтажі для вашої снасті. Знайомтесь!

Feeder Bead. Представляє собою вертлюг із твердою керамічною вставкою, яка забезпечує мінімальне тертя і не пошкоджує шнур або жилку. З іншого боку до вертлюга приєднано застібку обтічної форми, яка не буде спричиняти заплутування повідця або основної жилки. Використовується для оснасток In-Line при ловлі риби, яка харчується безпосередньо у дна.

Feeder Link. Намистина з твердої кераміки, яку приєднано до застібки за допомогою відрізка товстого риболовного шнура. Форма застібки – така ж сама, як у Feeder Beads. Це найбільш розповсюджений варіант кріплення годівниці при використанні оснастки In-Line. Має високу чутливість і використовується в різноманітних умовах. Випускається в довжині 5 і 9 см. У більшій довжині рекомендуємо використовувати для ловлі риби, яка піднімається над дном відносно високо: плітки, синця, чехоні тощо. У меншій довжині – це ідеальний варіант для ловлі ляща, коропа, карася.

Elastic Feeder Rig. Еластична скрутка з вертлюгом. Випускається у довжині 8 і 14 см. Скрутку встановлюють між основною жилкою і повідцем. Призначено її для амортизації ривків риби, що дозволяє використовувати тонші повідці і гачки значно меншого розміру. В умовах низької активності риби це дає можливість істотно покращити результат.

Swivel Quick Bead. Вертлюг-конектор, який призначено для швидкої зміни повідця. Повідець фіксується міцною гумовою намистиною видовженої форми. Незамінима річ у тих випадках, коли повідці доводиться міняти досить часто.

Як ви бачите, наші новинки відкривають можливість значно прискорити процес виготовлення оснастки і заощадити час на підготовці до риболовлі. Ні хвоста, ні луски!

Товари з огляду