Акція "Новий рік 2023"

12 декабря 2022

Слідуй за кроликом у 2023 рік!
 І він приведе тебе до новорічних знижок у Flagman!

Тільки 15–31.12.2022!

 Основна знижка – до 30% на все!

 Знижки до 50% на товари, виділені кроликами!

Шукай кроликів в магазинах Flagman та інтернет-магазині flagman.kiev.ua, купуй акційні товари та вигравай суперпризи! 

Загальний призовий фонд – 100 000 грн!

 Частина від отриманого прибутку в період акції буде залучена для допомоги ЗСУ

*У період з 15 до 31 грудня 2022 року покупці мають право отримати знижку до 30% на все і до 50% на товари з акційного каталогу, виділені кроликами. Також покупець має можливість виграти суперприз, придбавши товар з акційного каталогу під час акції. Загальний призовий фонд – 100 000 грн (у товарному еквіваленті). Знижка поширюється лише на акційні товари та не додається до знижок за іншими акціями, а також до знижок за дисконтною програмою. Не поширюється на товари з обмеженою знижкою, спецпропозиції та на подарункові сертифікати. Кількість і перелік акційних товарів обмежено. У випадку, якщо акційний товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції, чи на нього встановлено окрему знижку, то такі знижки не додаються.

**З 15 до 31 грудня 2022 року покупці мають право отримати знижки на товари спінінгового напрямку ТМ Savage Gear – до 70%; Berkley, Abu Garcia – до 60%; Lunker City, YGK – до 50%; Daiwa, Owner, Tict, Salmo, Mitchell, Rhino – до 40%; Pontoon 21, Xesta, Deps, Black Cat, Bass Assassin, Colmic, Golden Mean, Varivas – до 35%; Penn, Fladen, Spin Mad, Spiderwire, Acme, Yamatoyo – до 30%; Rapala, Ever Green, Fin-Nor, O.S.P., Blue Fox – до 25%; St.Croix, River Old, Fishing Drugs, Yamaga – до 20%; Graphiteleader, Crazy Fish, WFT – до 15% в мережі магазинів Flagman та інтернет-магазині flagman.kiev.ua. Знижка поширюється лише на акційні товари та не додається до знижок за іншими акціями, а також до знижок за дисконтною програмою. Не поширюється на товари з обмеженою знижкою, спецпропозиції та на подарункові сертифікати. Кількість і перелік акційних товарів обмежені. У випадку, якщо акційний товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції, чи на нього встановлено окрему знижку, то такі знижки не додаються.

***З 15 до 31 грудня 2022 року покупці мають право отримати знижку від 20% на товари фідерного та поплавцевого напрямку ТМ Stonfo, Colmic, Guru, Preston Innovations, Korum в мережі магазинів Flagman та інтернет-магазині flagman.kiev.ua. Знижка поширюється лише на акційні товари та не додається до знижок за іншими акціями, а також до знижок за дисконтною програмою. Не поширюється на товари з обмеженою знижкою, спецпропозиції та на подарункові сертифікати. Кількість і перелік акційних товарів обмежені. У випадку, якщо акційний товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції, чи на нього встановлено окрему знижку, то такі знижки не додаються.